DVÄRGKANINERNA NISSE OCH NELLY En barnbok som också ger fakta om dvärgkaniner. Det här är en bok för barn och föräldrar som funderar på att köpa en dvärgkanin eller vill läsa om dvärgkaniner. Du får följa en familj och deras kaniner.   Boken ger dig råd och tips om hur du tar hand om djuren på bästa sätt. Lämplig för 6 - 10-åringar. Dra dig inte för att kontakta mig om det är något du funderar över. Maila Christina@skrivadinbok.se så berättar jag mer.
Chajn Events återkommer under mars månad 2018 med nya eventförslag!  Du kan förstås som tidigare beställa event hos oss efter din personliga önskelista. Vi ordnar de rätta aktiviteterna som just du och dina vänner önskar att vi genomför. Har du frågor eller förslag på event är du alltid välkommen att kontakta oss via mail till Christina@chajn.com eller per telefon 070-059 17 00. Vill du få kommande inbjudningar per mejl? Skicka ditt namn och mobilnummer samt din e-postadress till Christina@chajn.com  Väl mött på kommande event!
Copyright © 2019 Chajn Events       e-post: Christina@chajn.com    Tel: 070 059 17 00
Vi ser till att det händer något.
Boken finns nu även översatt till finska!
GÖR DIN BOKBESTÄLLNING Beställning gör Du enklast genom att skicka ett mejl till  Christina@skrivadinbok.se med uppgift om namn, adress och telefonnummer, antal exemplar och vilken bok som avses (svenska eller finska). Böckerna skickas omgående. Pris 125 kr/st inklusive frakt inom Sverige. Välkommen med Din beställning.